Avstamp – Tänk det nya och bryt mönstret!

Efter karga tider sker en stabilisering hos företagen. Men alla ligger på, konkurrenter, marknad, myndigheter och konsumenter. Ofta så blir inte vinsten större, tvärtom den minskar. Då har man kommit in i den negativa besparingsspiralen.

Det är dags att lyfta på huvudet och syresätta hjärnans avdelning för fantasi, kreativitet och en gnutta galenskap. Släppa loss i en brainstorm och se hur långt man kommer i lag med sina kolleger och inbjudna idésprutor.

Vinnarna är dom som snabbt kan se trenderna och göra nya uppfinngar med djärva överbyglingar mellan branscher och marknadsnischer.

Idea guide
Med en idé-guide går det lätt att komma till toppen.

Vi på JOIN hjälper till med anpassade team med rätt idésprutor för varje företags behov. Vi organiserar bollplank, thinktank, Rapid Innovation Event eller en 24 h around the clock brainstorm. Rivstart är ordet! Kontakta oss så får du veta mer!  Tel: 0708-751925
Allt är möjligt!

, ,

No comments yet.

Lämna ett svar