JOIN står bakom årets näringslivsrookie i Malmö 2013

Orbital prisMehdad Mahdjoubi, som driver Orbital Systems, blev utnämd till 2013 års näringslivsrookie i Malmö.

Juryns motivering: Årets näringslivsrookie är med sitt innovativa entreprenörskap en förebild genom att utmana gängse föreställningar om vad som är möjligt. Vinnaren uppfyller rent tekninskt kriteriet att ha en fräsch idé som dessutom korsar gränser, även mellan Malmö och Lund. Årets rookie har bara börjat sin resa som juryn hoppas ska ge honom en plats bland de stora stjärnorna.
Priset delas ut av Malmö stad i samarbete med Sydsvenskan.

Orbital Systems har utveckat en vattenåtervinningsteknink som för närvarande testas i duschar. Man sparar med detta både stora mängder vatten och energi eftersom vattnets uppvärmningsbehov reduceras. Potentialen av nyttan med denna teknik är oöverskådlig med tanke på de vattenresursproblem som finns globalt.

JOIN bidrar med konstruktion och teknisk rådgivning och är stolt över Mehrdads framgångar och önskar lycka till.

 

 

, , ,

Comments are closed.