Företag som startat med JOIN uppmärksammas

rocket-launch-67643_1280

JOIN levererar produktutveckling med de flesta kompetenser och resurser som behövs för att snabbt få idéerna att lyfta till färdiga produkter.  Extra roligt är att våra kunder tenderar att flyga högre än de flesta.

Nu senast så har ALMI uppdaterat sin ”Tech 20 lista” som listar de 20 hetaste uppstartsbolagen i Sverige.  Med glädje och stolthet så återfinner vi både  Orbital Systems och Chromalytica på listan, två företag som vi följt med våra utvecklingsteam sedan start.  Vi har också under våren haft förmånen att assistera Efficax Energy med framtagning och tillverkning av de första serieproducerade SolarFlex enheterna. Dessa installeras nu hos sina första pilotkunder. Produkten baseras på forskningsresultat och maximerar energiuttag och minimerar anläggningsstorlek.  Något som precis uppmärksammats med ett prestigefyllt Sten K Johnsson stipendium för deras fiffiga 5 vägsventil.  Och ute lyser solen.

Välkommen in du också för en diskussion hur vi snabbast får ut dina idéer på startbanan!

, , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar