Seminarieserie på JOIN

Inbjudan till nya intressanta seminarier på JOIN!

I januari, startade vi åter en serie av våra uppskattade seminarier med tilltugg. Seminarierna är både seriösa och lättsamma med tid för frågor och diskussion. Du är hjärtligt välkommen till JOINs kontor på Ideon. Vi startar varje seminarie kl 16:30 med att äta smörrebröd med öl/kaffe/te. Själva seminariet startar kl 17:00 och varar 30-60 minuter. Anmälan till 046-286 3400 eller info@join.se senast tisdag före seminariet (om du vill ha smörrebröd), som alltid är på en torsdag.

2017-04-20 LORA – radioteknik

Anders Hedberg

LoRa och LoRaWAN™ är en ny teknologi för trådlösa, batteridrivna enheter inom Internet of Things(IoT). Det är en av flera kommande standarder som löser problem som funnits med batteribyten och driftkostnader av stora trådlösa sensornät. Frågeställningar under semniariet: Vilka konkurrerande tekniker finns? Vad gör Lora unikt och bra? Hur fungerar Lora?
Anders Hedberg berättar även om Lunds unika testbädd där Lora täcker hela staden samt        resultat från pilotförsök i lagerbyggnader.

Välkomna!

No comments yet.

Lämna ett svar