Miniseminarium #4 2018-08-30

Cybersäkerhet – Jan Sonnvik

Cybersäkerhet för produkt- och tjänsteutveckling. Att cybersäkra befintliga produkter och lösningar är en stor utmaning för de flesta bolag. Marknadskrav som tex bakåtkompabilitet i kombination med stor mängd gammal kod som skall underhållas kräver att man bygger in säkerhetsarbetet i utvecklingsprocesserna och gör relevanta prioriteringar. Att arbeta med integrerad säkerhet blir dessutom nödvändigt i takt med att cybersäkra lösningar blir en allt viktigare konkurrensfaktor på marknaden. Föredraget handlar om hur arbetet kan göras i praktiken för bolag med egen utvecklingsorganisation.

Ni är välkomna till JOINs lokal på Ideon, Alfa 5, från 16:30 då smörrebröd med öl/kaffe/te serveras.
Föredraget startar kl 17:00 och vara ca en timma.
Anmälan till 046-286 34 00  eller info@join.se senast tisdag före föredragsdag.

No comments yet.

Lämna ett svar