Medarbetare

Våra medarbetare är uteslutande högutbildade med mångåriga erfarenheter inom generell fysik, mekanik, elektronik, datateknik och design. Typiska examina är tekniska doktorer, civilingenjörer och högskoleingenjörer. Tyngdpunkten är mekanik, termodynamik, design och datateknik.

Men vi konstruerar och labbar också med elektronik, optik mm. Vi har specialister på multifysik, programmering, optik, design, kreativ arbetsmetodik, projektledning och affärsrådgivning. Det är vanligt att våra medarbetare är goda på att arbeta inom flera olika fack, flexibilitet är ett honnörsord.

I samarbetet inom JOIN ingår att alla slutit avtal om att följa uppsatta kvalitetssystem, avtalssystem och redovisningssystem. Det ger struktur och stabilitet åt uppdragen men ändå flexibilitet nog för associerade att arbeta individuellt eller i grupper med metodik som kan anpassas efter varje uppdrag.

JOINs organisationsform passar erfarna och drivkraftiga ingenjörer, som har lätt att skaffa sig många och nöjda uppdragsgivare. Det passar förstås också våra uppdragsgivare eftersom de försäkrar sig om kreativa, motiverade och ansvarstagande toppkompetenser i sina projekt.