JOIN Equipment

tree-220664_1

JOIN levererar specialutvecklad utrustning och instrument för industri och forskning. Vi har ett långsiktigt åtagande att fördjupa oss och bli mästare inom området.

Vår placering på Ideon Science Park betyder ett kontinuerligt stort utbyte mellan industri och forskning med många nya idéer och kreativa uppslag för helt nya principer. Många av våra levererade utrusningar är avsedda för mätning och analys, men vi gör också handfast materialhantering, fluidsystem för energihantering och kemiprocesser. Vi är vana att röra oss i gränslandet för vad som är möjligt.

Utveckling: Vi utnyttjar i första hand våra egna kompetenser inom projektledning, mekanik, elektronik, programmering, optik, multifysik, termodynamik och design för att på snabbt och effektivt sätt nå målen. Vi skriver dokumentation och CE märker själva våra system. I kritiska fall tar vi hjälp av olika institut för att fastställa EMC och säkerhet. Vi samarbetar gärna med våra kunders specialister och våra egna externa specialister på andra konsultbolag. Know who kan ibland var bättre än know how.

Tillverkning: Tillverkning och montering lägger vi ut på våra trogna underleverantörer som vi har lång och god erfarenhet av. En del av de viktigare är listade nedan.

Vi deltar själva i all uppmontering och testning av utrustningar. Emellanåt kan vi montera och provköra en del smärre system i våra egna lokaler.

Service: Vi har olika modeller för service, garanti och support. Det viktiga är att det alltid finns hjälp att få och vanligtvis märker vi kritiska system med telefonnummer direkt till vår hotline för snabba lösning av inkörningsproblem och fel som kan uppstå. Några av våra underleverantörer är också uppknutna som våra serviceleverantörer.

AdobeStock_82472581All Motion
Alu Flex System
Baumer Ident
BEVI AB
Cavotec
Collinder Märksystem
Collodial Resource AB
Colly
Composite Design
CR Competence
DHL
DigiCom
Dustin
DVel
E Sjögrens plåtslageri
Eksandhs
ElectroKit
ELFA
Farnell Components AB
Festo
FORA
Fröbergs
GTP GT Prototyper AB
Hagalunds Form
Herman Anderssons Plåt AB
Hjulex AB
Internordic
Interroll
JÅLEK PLÅT
Konga Teknik AB
LC Industrimek
Lesjöfors
LMT Lomma Maskinteknik AB
Lundinova
Lunds Universitet
Länsförsäkringar
Mekanex Maskin AB
Metalwork Pneumatik
Mileco AB
Mobergs Mekanska AB
National Instrument
Network Logistics AB
OEM Motor
Parameter
Pepperl+Fuchs
Projectplace
Rehnström AB, Allan
Ringströms Plåt & Maskinteknik
RS Components
S Sandby Bleck & Plåtslageri
SIEMENS AB
Simrishamns Mekaniska AB
Skånska Ferroal
Slangspecialisten
Solectro
SP Sv Tekniska Forksningsinst
STI Industriplast
Stig Wahlström
Svep Design Center AB
Symbio AB
Telecom Lund AB
Tools Momentum
Wennerlunds
Wiberger AB, Eugen
Wostab Finmekanik
Würth Elektronik
XP Power AB