Vi välkomnar en ny medarbetare! – Stefan Alfredsson

Stefan Alfredsson

M. Sc. Electrical Engineering Med en unik kombination av teknisk kompetens och kommunikationsexpertis har Stefan hjälpt flertalet svenska företag att nå globala framgångar. Genom att fokusera på målgruppen omvandlar han produkter och features till värden och fördelar. Hans motto ”What’s in it for the customer?” hjälper företag att förmedla det sanna värdet av sitt erbjudande. Själv säger Stefan att han är en affärsdriven tolk som hjälper geniala ingenjörer att skapa ett sug efter deras innovationer. Intressanta erfarenheter:
Stefan har över 20 års erfarenhet av affärsutveckling och kommunikation på allt från start-ups till börsnoterade miljardföretag. Han brinner för att synliggöra värdet av nya teknologier och har varit med om att driva revolutioner inom t ex visuell programmering, industriautomation och säkerhetsbranschen. På fritiden håller han gärna i en tennisracket eller ett fiskespö.

Vi behöver bli fler nu!

Vi välkomnar en ny medarbetare! – Johan Lauri

Johan Lauri Robot Automation Engineering Service minded utåtriktad person med stor erfarenhet av industriella automations lösningar i både stora internationella globala företag samt mindre företag. Trivs att arbeta i nära samarbeten med både kunder och leverantörer...