Elektrifiering av Surfing

Elektrifiering av Surfing

Företaget som tagit fram en eldriven jetbräda, har alltid strävat efter att revolutionera upplevelsen av att utforska vattenlandskap. Med deras teknologi kan du uppleva naturen på ett helt nytt sätt genom att surfa på både sjöar och bäckar.

Trots sin banbrytande vision, stod företaget inför tekniska utmaningar vid utformningen av sin elektriska drivlina. Det var här JOIN kom in i bilden. Vi tog fullt ansvar för att utveckla den tredje generationens drivlina, stark nog att motstå alla utmaningar.

Genom att specificera kraven och söka globala underleverantörer, ledde JOIN förhandlingar för att säkerställa den bästa kvaliteten på elmotorer, drivsystem och smarta batterier, samtidigt som kostnadseffektivitet upprätthölls. Med JOINs insats minskade produktionskostnaderna avsevärt, vilket resulterade i en kostnadseffektiv lösning som levererar hög prestanda.

JOINs arbete hjälpte inte bara till att övervinna tekniska hinder, utan även att ta fram nyckelpatent och lansera produkten på marknaden. Tack vare vårt engagemang och våra expertlösningar är företaget nu i full produktion globalt. Detta visar hur JOIN kan förvandla visioner till verklighet, förbättra tekniska lösningar och stärka en kunds globala närvaro.

Konsulter i detta projekt

Esbjörn Beckmann

MSc Electrical Engineering