Elektriska Rollerblades

Elektriska Rollerblades: Motionssyfte med eldriven motor

En spännande kombination av motion och elektrisk motorisering. Medan elektrifieringen har tagit över transportvärlden, från bilar och cyklar till kickbikes, har rollerblades tyvärr varit en teknisk lucka. När en kund ville förverkliga sitt visionära projekt kunde JOINs konsult hjälpa till.
Vår kund hade redan kommit en bit på vägen med sina idéer om att ge inlines en elektrisk motor med batteridrift. Men de behövde vår hjälp för att genomföra en detaljerad analys och konstruktion. Vår expertis inom CAD (Tekniska ritningar i 3D) möjliggör skapandet av detaljerade tekniska ritningar som stödjer tillverkningsprocessen.
Vårt uppdrag var att utveckla en produkt som inte bara uppfyllde deras visioner utan även hade potential att gå in i produktion.
Med vår expertis och erfarenhet inom elektrifiering och produktutveckling tog vi oss an utmaningen att skapa elektriska rollerblades. Vi använde oss av avancerade tekniker och resurser för att konstruera och integrera den elektriska motorn på ett sätt som skulle ge en smidig och kraftfull åkupplevelse.

Konsulter i detta projekt

Bo-Göran Evaldsson

MSc Mechanical Engineering