LYYN

LYYN: Tekniska innovationer inom bildbehandling i realtid

Som grundare av och delägare till bolaget Lyyn, har vår konsult varit involverad i utvecklingen av nästa generations digitala produkter.

Med en särskild betoning på bildbehandlings-hårdvara och realtidsvideo har vår konsult agerat som teknisk projektledare under projektets inledande fas. Denna roll är avgörande för att övervaka tekniska lösningar, garantera att projektets vision översätts till praktik och agera som en brygga mellan kunden och de tekniska teamen.

En av lösningarna är en innovativ enhet designad för att förbättra bildkvaliteten från befintliga kameror. Genom att ansluta denna enhet till en kamera och skärm kan användarna uppleva en skarpare, mer detaljerad visuell upplevelse, där varje detalj blir klarare och mer levande.

Denna produkt har redan funnit sin plats inom undervattensindustrin, där den ger forskare och tekniker möjlighet att se undervattensmiljöer med osedvanlig klarhet. Dessutom har tekniken nu väckt intresse inom försvarsindustrin, vilket understryker dess mångsidighet och potential för olika tillämpningar.

Läs mer om Lyyn: https://www.lyyn.com/

Konsulter i detta projekt

Anders Holm

PhD, MSc Engineering Physics